09-11 лютого в м. Київі відбулась виробнича нарада за підсумками роботи структурних підрозділів Південно-Західної регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті у 2004 році та звітно-виборної конференції профспілкової організації служби.

Учасники:

Від Державного департаменту ветеринарної медицини України – заступник начальника управління державної інспекції ветеринарної медицини – начальник відділу державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті Літвінцева Я.О.

Від Південно-Західної регіональної служби:

  • начальник служби Титаренко М.Г.,
  • заступник начальника служби Рудченко М.С.,
  • заступник начальника служби Кучеренко О.Ф.,
  • провідний лікар служби Адаменко В.А.,
  • головний бухгалтер служби Бондаренко О.В.,
  • провідний юрисконсульт служби Латанюк С.А.,
  • спеціаліст з автоматизації підприємств Бриль С.М.,
  • начальники пунктів державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті служби,
  • делеговані члени профспілки структурних підрозділів Служби.

Порядок денний:

1. Доповідь начальника служби Титаренка М.Г. про підсумки роботи Південно-Західної регіональної служби за 2004 р. та подальші напрямки реалізації заходів запланованих на 2005 рік. (40 хв.)

2. Доповідь заступника начальника служби Рудченка М.С. про стан ветеринарно-санітарного контролю та дотримання чинного законодавства посадовими особами служби у підсумковому періоді. (30 хв. )

3. Доповідь провідного лікаря ветеринарної медицини апарату управління служби Адаменка В.А. про якість проведення інспекторських перевірок на об ' єктах ветеринарно-санітарного контролю та нагляду в закріплених зонах обслуговування за участю державних інспекторів ветеринарної медицини Служби у підсумковому періоді. Планування роботи ПДВСК на квартал.(30 хв)

4. Доповідь заступника начальника служби Кучеренка О.Ф. про виконання наказу начальника Служби щодо порядку отримання, обліку, зберігання форм бланків суворої звітності. (30 хв. )

5. Доповідь головного бухгалтера служби Бондаренко О.В. про стан фінансово-господарської діяльності у 2004 році. (30 хв. )

6. Доповідь спеціаліста з автоматизації підприємств Бриля С.М. про аналіз стану автоматизації структурних підрозділів регіональної Служби у підсумковому періоді. (20 хв. )

7. Доповідь провідного юрисконсульта Служби Латанюка С.А. про виконання Кодексу законів про працю у підсумковому періоді. (20 хв. )

8. Виступи керівників структурних підрозділів з питань діяльності трудових колективів у підсумковому періоді та підвищення виконавчої дисципліни:

- Куделя В.В. - начальник Чернігівської ПДВСКН;

- Пясковський В.Г. - начальник Козятинського ПДВСКН;

- Дьяков С.П. - начальник Могилів-Подільського ПДВСКН;

- Ніколенко О.В. - начальник Глухівського ПДВСКН;

- Харченко С.О. - начальник Київського ПДВСКН;

- Сільченко К.М. - начальник Вінницького ПДВСКН.

(10 хв. кожний)

9. Виступ заступника начальника управління державної інспекції ветеринарної медицини Державного департаменту ветеринарної медицини України – начальника відділу державно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті Літвінцевої Я.О.

Фотографії: