21 січня 2004 р. відбулась щорічна підсумковоа виробнича нарада керівників структурних підрозділів Служби за 2003 рік.

     У нараді приймали участь фахівці апарату управління служби, керівники та делегати профгруп усіх ПДВСКН, голова профкому служби та представник Державного департаменту ветмедицини України.

     Начальник Південно-Західної регіональної служби Мартинчук В.Ф., доповів про результати діяльності Служби за 2003 рік. Були зроблені акценти на недоліках та досягненнях в роботі Служби. Окремо було відмічено, що Південно-Західна регіональна служба перша серед ветеринарних служб України вирішила питання стовідсоткового забезпечення форменим одягом своїх співробітників.
   Багато уваги було приділено приоритетним напрямкам роботи на наступний рік. Серед них придбання нових приміщень для деяких пунктів, завершення процесу автоматизації Служби та інші.
     Підведення підсумків роботи за поточний рік зробили заступник начальника Служби Рудченко М.С. та головний бухгалтер Бондаренко О.В. Про стан справ на місцях, присутніх ознайомили керівники Київського, Чернігівського, Конотопського, Вінницького та М-Подільського пунктів.

     Присутній на нараді представник Державного департаменту ветеринарної медицини Егоров О.В. ознайомив працівників Служби з підсумками роботи виїзної конференції МЕБ, яка відбувалась у Києві у грудні минулого року, звернув увагу на зміни епізоотичної ситуації у деяких країнах світу, та побажав присутнім професійних успіхів у наступному році.